COMMUNICATIE

Om te communiceren via de mail met leerlingen ga je eerst naar het tabblad “Leerlingen” , vervolgens druk je op het kopje “Communicatie“. Je kunt nu een nieuwe e-mail maken om als concept op te slaan, dus om later te versturen, na alles te hebben ingevuld kun je door op de blauwe knop “OPSLAAN” te klikken de e-mail als concept opslaan.

Als je een gewone e-mail wilt versturen doe je hetzelfde als bij de concept e-mail maar dan druk je in plaats van op opslaan, op de groene knop “VERZENDEN” rechtsonder in het scherm.

De planning is het hart van je rijschool. Daarom hebben we er bij Autofox extra veel aandacht aan besteed. Klik hier voor meer info