…plan ik een eerste rijles

< Terug

HOE PLAN IK EEN EERSTE RIJLES IN?

Afspraak maken

Een afspraak maken kan op verschillende manieren. Zo kun je een afspraak maken via Planning, bij het kopje ‘NIEUWE AFSPRAAK’ rechtsonder. Maar ook door op het gewenste uur in de agenda te klikken, nu staat de begin- en eindtijd al ingesteld.

Roosters

Je hebt de mogelijkheid om met verschillende roosters te werken, bijvoorbeeld een 45 of 60 minuten rooster. Je kunt je rooster selecteren onder het kopje organisatie ⇒ medewerker ⇒ overzicht ⇒ zoek de instructeur waarvan je de roostertijden wilt veranderen ⇒ klik nu op het kopje ‘Gegevens’. Bij het vak Urengegevens kun je nu de urengroep aanpassen.

Weergave agenda

De agenda kun je instellen op een dag of week weergave door op de gelijknamige knoppen, rechts bovenin het scherm te klikken.
Een andere datum of week selecteren kun je doen door op een van de pijltjes naast de weergegeven datum/week te klikken. Je krijgt dan de volgende of vorige dag/week te zien. Klik je op de weergegeven datum, dan kun je zelf een datum selecteren.