…maak ik een nieuwe leerling aan

< Terug

HOE MAAK IK EEN NIEUWE LEERLING AAN?

Leerling toevoegen

Om een nieuwe leerling aan te maken klik je eerst op het tabblad “Leerlingen“. Door op “Selecteer leerling” te klikken zie je het leerling overzicht . Als je een nieuwe leerling wilt toevoegen klik linksonder op het groene knopje “NIEUWE LEERLING“. Voer de gegevens van de nieuwe leerling in en druk rechtsonder op “OPSLAAN” om de leerling aan te maken.

Als je dit hebt gedaan kun je de leerling selecteren, gegevens bewerken en bekijken. Om hierover uitleg te krijgen klik op het vraagteken naast je naam bovenin het scherm of klik HIER om naar de pagina in de kennisbank te gaan.