Medewerker gegevens

< Terug

MEDEWERKER GEGEVENS

Gegevens

Om naar de gegevens van de medewerker te gaan ga je eerst naar het tabblad “GEAVANCEERD” aan de linkerkant. In het kopje “Medewerkers” zie je verschillende schermen met informatie, klik op “Selecteer medewerker” om een medewerker te gaan selecteren. Als je een medewerker hebt geselecteerd kun je op “Gegevens” klikken.

In dit scherm kun je je gegevens instellen, bijvoorbeeld in het vakje medewerker kun je je persoonlijke gegevens instellen.

Bankgegevens; vul hier je BIC en IBAN in, je BIC is de code die voor bankrekening nummer staat, dus bijvoorbeeld “INGBNL2A”.

Functiegegevens; hier kun je instellen of je instructeur bent door op de knop JA/NEE te klikken. Door op een lijntje hieronder te klikken kun je je rij- en instructiebewijzen invoeren.

Instellingen; hier kun je een standaard voertuig invoeren door op het grijze lijntje te klikken. Hieronder kun je selecteren of de agenda van de medewerker actief is (voor iedere ACTIEVE agenda betaal je). Als de medewerker niet actief is kun je de Status op INACTIEF zetten.

Adres; vul hier je persoonlijke adres gegevens in.

Contact; vul hier je persoonlijke adres gegevens in.

Autorisatie; hier kan de beheerder de autorisatiegroep van de medewerker instellen.

Urengegevens; hier kun je de de standaard urengroep van de rijschool instellen.

Als je alle gegevens goed hebt ingesteld kun je rechtsonder in het scherm op de blauwe knop “OPSLAAN klikken.