Communicatie

< Terug

COMMUNICATIE

Om te communiceren via de mail met leerlingen ga je eerst naar het tabblad “Leerlingen” , vervolgens druk je op het kopje “Communicatie“. Je kunt nu een nieuwe e-mail maken om als concept op te slaan, dus om later te versturen, na alles te hebben ingevuld kun je door op de blauwe knop “OPSLAAN” te klikken de e-mail als concept opslaan.

Als je een gewone e-mail wilt versturen doe je hetzelfde als bij de concept e-mail maar dan druk je in plaats van op opslaan, op de groene knop “VERZENDEN” rechtsonder in het scherm.