APP voor instructeurs

< Terug

Autofox is zo ontwikkeld dat op vrijwel ieder device en ieder besturingssysteem de applicatie gebruikt kan worden.

Voor instructeurs en planners betekend dit dat via PC of mac kan worden ingelogd, maar ook op een tablet of mobiele telefoon.
Om makkelijk te kunnen starten is het aan te raden autofox.nl als favoriet op te slaan. Op mobiele device werkt dat als volgt:

Autofox op de iphone of ipad

Ga op de iPad of iPhone naar Safari en ga naar www.autofox.nl  Klik op login en log nu in.

Klik op: en vervolgens “Zet op beginscherm”

Android toestel

Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes.
Tik op Toevoegen aan startscherm.
Geef de site een herkenbare titel of laat de standaardbenaming staan.
Tik op Toevoegen en eventueel nogmaals op Toevoegen.