Rijschool

Om de Rijschool gegevens in te vullen/ aan te passen ga je eerst naar het tabblad “Organisatie” bovenaan. In het kopje “Instellingen” zie je verschillende schermen met instellingen. Klik op “Rijschool” om de rijschoolgegevens in te zien.

In het vakje “E-mail” kun je de mail gegevens invullen als je wil dat er vanuit het systeem automatisch mailtjes gestuurd kunnen worden. Als je niet beschikt over deze gegevens kun je contact opnemen met je systeembeheerder.

In het vakje “CBR” kun je de cbr gegevens invullen om te synchroniseren met ons systeem. Als gebruikersnaam en wachtwoord vul je je cbr-top gegevens in.

In het vakje “Mollie gegevens” vul je de mollie API sleutel in. Als je deze nog niet hebt kun je HIER een account aanmaken bij mollie.