Mailtemplates

Om naar de instellingen van de mailtemplates te gaan ga je eerst naar het tabblad “Organisatie” bovenaan. In het kopje “Instellingen” zie je verschillende schermen met instellingen, klik op “mailtemplates” om de instellingen van de mailtemplates te openen.

In dit scherm kun je je eigen sjabloon voor een E-mail maken door op “NIEUWE TEMPLATE” linksonder in het scherm te klikken. Je ziet nu linksonder in het scherm het blokje met “Shortcodes”, met voorbeeldjes om gemakkelijker zelf een sjabloon te maken.

Er zijn ook automatische templates. Deze zou je ook als voorbeeld kunnen gebruiken als je zelf een template in elkaar wilt zetten.