Bedrijfsgegevens

Om de bedrijfsgegevens te zien ga je eerst naar het tabblad “Bedrijven” bovenaan. Bij het kopje “BEDRIJF” zit je automatisch in het  “Overzicht”. Hier zie je alle bedrijven. Klik op een bedrijf, om hiervan de gegevens in te zien en/ of te veranderen.

Contactpersonen kun je toevoegen door op het groene knopje “TOEVOEGEN” rechts onder in het scherm te klikken. Vul de gegevens in en druk op opslaan. Je kunt hierboven nu communiceren met het contact wat je net hebt toegevoegd.

Leerling koppelen aan een bedrijf

Het koppelen van een leerling aan een bedrijf doe je door naar de leerlingsgegevens te gaan en het bedrijf te selecteren. Als er nog geen bedrijf in het systeem bestaat maak je deze eerst aan.