AGENDA

Hoe gebruik ik de agenda?

In de agenda kun je verschillende dingen doen. Linksboven in het scherm kun je (afhankelijk van je rechten) kiezen van welke instructeur je de agenda te zien krijgt. Rechts van waar je van instructeur kunt wisselen, kun je van week wisselen door op de pijltjes te drukken. Door op de datum tussen de pijltjes te klikken kun je handmatig een datum selecteren.

Weergave

Je kunt ook de weergave van de agenda veranderen, dit kan rechtsboven in het scherm. Hier kun je selecteren of je de agenda weergeeft per dag of per week, op de telefoon kun je alleen de agenda per dag weergeven.

Rijles inplannen

Om een nieuwe afspraak/ les in te plannen kun je rechtsonder in het scherm op de groene knop “NIEUWE AFSPRAAK” klikken. Je vult de lesgegevens in en drukt op opslaan, de les is nu gepland.

Pictogrammen

Als je een les hebt ingepland, zie je nu dus de les in de agenda staan. Rechtsboven in het vakje kunnen pictogrammen staan, de letter geeft aan voor welke categorie deze afspraak is, bijvoorbeeld B is voor een autorijles. Als je op de les klikt en het puntje rood is geworden, betekent dat dat de leerling een negatief tegoed heeft, door hier op te klikken ga je naar het tegoeden scherm. Als je op de categorie hebt geklikt, kun je het verschil snel factureren door op de groene knop onder de tegoedenballetjes “VERSCHIL FACTUREREN” te klikken.