Joris van Hintum van De Weerd Verkeersopleidingen (foto: De Weerd)

Wat voor rijschool is De Weerd?

We zijn een rijschool met 35 instructeurs en 27 voertuigen op 4 wielen. Daarnaast ook 7 motoren en 5 brommers. We verzorgen alle soorten opleidingen die passen bij mobiliteitsveranderingen gedurende het hele leven van mensen. 

We maken van weggebruikers betere bestuurders. Van driewieler tot driewieler, zeg ik altijd. Want we beginnen met hulp bij het fietsexamen op de basisschool en gaan dan van bromfiets naar auto, motor, vrachtauto en verder. 

Ook verzorgen we rijvaardigheidstrainingen als mensen met bijvoorbeeld een caravan gaan rijden. Naast het grote aanbod aan verkeersopleidingen zijn de opleidingen in de transportwereld belangrijk voor ons.

Waarom de overstap naar Autofox?

We gebruikten al een hele tijd de software van ISV, het oude pakket. Over de service zijn we altijd tevreden geweest, maar het pakket begon te verouderen. Voor ons is het ook belangrijk om direct lessen via onze website in te kunnen plannen en we willen onze zakelijke opdrachtgevers ondersteunen bij de registratie van de nascholingsuren Code 95. ISV vertelde ons dat ze iets nieuws hadden en toen zijn we overgestapt op Autofox en heeft ISV de hele implementatie begeleid.

Hoe helpt Autofox bij de doelstellingen van je bedrijf?

De app met het leerlingdossier is fijn, onze klanten maken daar graag gebruik van. Dat is geweldig, maar de echte toegevoegde waarde zit in de ondersteuning via het Opleidingsplatform, dat is speciaal voor opleiders in het b2b-segment. 

Voor deze opleidingen werd bij onze opdrachtgevers nog vaak gewerkt met handmatig bijgehouden lijsten en. De toepassing van het Opleidingsplatform betekent echt pure winst voor ons en vooral voor onze klanten.

Het opleidingsplatform

Met het Opleidingsplatform kunnen landelijk opererende transporteurs rijbewijzen, opleidingen, code 95 en nascholingen onderbrengen bij regionaal opererende opleiders. Het Opleidingsplatform neemt de volledige administratie en facturatie uit handen. Zowel de transporteurs als de opleiders hebben hierbij volledig inzicht in de opleidingsbehoefte van de chauffeurs en medewerkers.

www.opleidingsplatform.nl

Wil je ook gebruik maken van de voordelen van Autofox?

Neem contact op met het Autofox Team. Wij zorgen ervoor dat je snel vooruit kunt met je rijschool.