We spraken met Bonito van Ee van Ronald Verkeersopleidingen over hun ervaringen met de overstap naar Autofox rijschoolsoftware.

Bonito van Ee – Ronald Verkeersopleidingen

Wat is jouw functie bij Ronald Verkeersopleidingen?

Ik doe alles behalve rij-instructie geven. Planning, administratie, financiën, personeelszaken, noem maar op. 

Wat voor rijschool is Ronald Verkeersopleidingen?

Mijn vader Ronald heeft de rijschool bijna 40 jaar geleden opgericht. Het begon gewoon met 1 auto en 1 instructeur. Inmiddels zijn we 3 verhuizingen verder en zitten we nu in een nieuw en modern pand. We verzorgen alle soorten rijopleidingen en aanverwante cursussen. Behalve rijden op de tractor doen we alles. Van bromfiets tot touringcar en cursussen voor bijvoorbeeld de nascholing, het vaarbewijs en de NIWO.  We werken nu met zo’n 25 instructeurs en we groeien nog steeds.

Wat is het geheim van het succes van Ronald Verkeersopleidingen?

Ik denk dat onze kracht is dat we de menselijke maat altijd hebben weten te behouden. We zijn een informele rijschool met oog voor mensen. Niemand is hier een nummer en je kunt hier ook altijd gewoon naar kantoor komen om een kop koffie te drinken. We zijn een platte organisatie waardoor de lijnen kort zijn. Dat is bij andere scholen in de regio echt weleens anders.

Waarom zijn jullie overgestapt naar Autofox?

Hiervoor gebruikten we de oude software van ISV, al zolang als ik me kan herinneren. Maar we liepen steeds meer tegen de beperkingen aan. De oude software was gewoon niet zo gebruiksvriendelijk. Op het moment dat we ons op een andere oplossing aan het oriënteren waren, kwam ISV met hun nieuwe product. Ze wisten ons meteen te overtuigen: Autofox is klaar voor de toekomst. Zodoende zijn we overgestapt.

Wat is voor jullie belangrijk in rijschoolsoftware?

Dat het gebruiksvriendelijk is en dat we er de toekomst mee in kunnen. Voor onze klanten is de rijlesapp echt van een grote meerwaarde en zelf verwachten we veel van de boekingsmodule, die deze maand op de site wordt geïnstalleerd. Direct een proefles inplannen afrekenen is voor nieuwe klanten laagdrempelig en voor ons heel gemakkelijk.

Wil je ook gebruik maken van de voordelen van Autofox?

Neem contact op met het Autofox Team. Wij zorgen ervoor dat je snel vooruit kunt met je rijschool.