Met het Opleidingsplatform van ISV Software kunnen landelijk opererende logistieke bedrijven rijbewijzen, opleidingen, code 95 en nascholingen slim onderbrengen bij regionaal opererende opleiders. 

Het Opleidingsplatform neemt hierbij de volledige administratie en facturatie uit handen.
 Zowel de logistieke bedrijven als de opleiders hebben steeds volledig inzicht in de opleidingsbehoefte van de chauffeurs en medewerkers.

De software is ontwikkeld vanuit de behoefte van rijscholen en transportbedrijven om samen te kunnen werken met lage administratieve lasten. 

Regionale opleiders bedienen landelijke klanten

Samen met collega-opleiders kunnen opleiders zo eenvoudig landelijk je opleidingsproducten aanbieden, waarbij de gehele workflow gedigitaliseerd is tussen opdrachtgever, rijschool, cursist en onderaannemer. Daarbij zijn ze niet afhankelijk van zware samenwerkingsverbanden.

Altijd en overal live inzicht in opleidingen

Klanten van het Opleidingsplatform zijn landelijke opdrachtgevers die altijd en overal live inzicht in de opleiding, communicatie en verloopdata van alle medewerkers willen hebben.

Opleiders die regionaal werken kunnen digitaal opdrachten aannemen en uitzetten bij onderaannemers, waarbij alle communicatie transparant via het platform plaatsvindt. 

Open systeem

Marcel Brunen, directeur van ISV Software vertelt: ‘Tot nu toe moesten opleiders mailtjes sturen, mail terug afwachten en Excelbestanden overzetten. Een heel gedoe waarbij de kans op fouten ook nog eens groot was.’

‘Het Opleidingsplatform is dus ontstaan vanuit de vraag uit de markt. Vanaf het begin van de ontwikkeling stond vast dat het een open systeem moest zijn waarbij alle partijen onafhankelijk van elkaar kunnen werken zonder gebonden te zijn aan langdurige contracten en regionale of plaatselijke bescherming.’

Vertrouwen van grote klanten

Dat het Opleidingsplatform in een behoefte voorziet, blijkt wel uit de korte tijd waarin de software tal van grote klanten aan zich heeft weten te binden. Stuk voor stuk geloven zij in de openheid en transparantie van het platform. Zo hebben inmiddels onder andere Randstad, Keolis Nederland, Cornelissen Groep en HB Transport de weg naar het Opleidingsplatform gevonden.

Eenvoudig opschalen

Marcel Brunen: ‘Het Opleidingsplatform is volledig onafhankelijk. Dit houdt in dat klanten vrij zijn in hun keuze voor opleiders. De opleider kan voor elke opdracht onderaannemers inschakelen en zo eenvoudig opschalen. Het resultaat is dat iedereen zo met elkaar samenwerkt aan een goed resultaat in één gebruiksvriendelijk platform.’

‘We hebben een uniek product met een unieke positie in een bijzondere markt gecreëerd en daar zijn we trots op,’ zegt Marcel Brunen. 

Meer informatie over het Opleidingsplatform vind je op www.opleidingsplatform.nl en meer informatie over Autofox rijschoolsoftware vind je op www.autofox.nl.