SMS-module van Autofox rijschoolsoftware (foto: Pixabay)

Een veelgevraagde feature voor Autofox is de sms-module. In het ISV-pakket konden leerlingen meldingen via sms krijgen. Op veler verzoek hebben we deze module nu ook voor de moderne Autofox-software beschikbaar gemaakt.

Met de sms-module van Autofox kun je jouw leerlingen helemaal geautomatiseerd persoonlijke berichten sturen en zo de communicatie met je rijschool verbeteren.

Mogelijke meldingen via sms zijn bijvoorbeeld:

  • Een herinnering voor de eerste rijles van een leerling
  • Een melding dat het theorie-examen eraan komt
  • Een notificatie voor het praktijkexamen
  • Een felicitatie voor een verjaardag of het behalen van een examen

Waarom sms’jes sturen?

Notificaties zijn ook mogelijk via de Rijles-app van Autofox, maar de ervaring leert dat niet iedereen deze downloadt en installeert. Of dat leerlingen push-notificaties uit hebben staan. En op belangrijke momenten zoals bij examens is een sms extra wenselijk.

Sms is dan een handige extra tool om de communicatie met je leerlingen te bevorderen. Sms’jes hebben een hoge attentiewaarde en worden méér gewaardeerd dan meldingen via de app.

Wil je jouw leerlingen ook rechtstreeks op hun mobiele telefoon bereiken via berichten met veel impact? Tegen een vriendelijk maandelijks tarief plus een bijdrage van 11 cent per sms kunnen we deze module voor je activeren.

Neem contact op met Team Autofox en we maken het snel in orde.