HOE WERKT HET THEORIESCHERM?

Nieuwe cursus

Allereerst kun je linksboven in het scherm de datum invoeren van wanneer je de cursus wil zien of inplannen. Als je dit hebt gedaan kun je een nieuwe cursus maken, dit doe je door linksonder in het scherm op de groene knop “NIEUWE CURSUS” te klikken.

Nieuwe leerling

Als je er al meerdere cursussen hebt staan kun je op de gewenste cursus klikken om de gegevens van deze theoriecursus te bekijken. Om een leerling toe te voegen aan deze theoriecursus kun je linksonder in het scherm klikken op de groene knop “NIEUWE LEERLING“, als je de leerling hebt geselecteerd kun je de geselecteerde dag aanvinken en de wijzigingen opslaan.