Producten

INSTELLINGEN

Producten

Om naar de instellingen van de producten te gaan ga je eerst naar het tabblad “Organisatie” bovenaan. In het kopje “Instellingen” zie je verschillende schermen met instellingen, klik op “Producten” om de instellingen van de producten te openen.

In dit scherm kun je artikelen selecteren en deze dan aanpassen, of als er nog geen artikelen staan deze toe voegen door links onder in het scherm op de groene knop “NIEUW ARTIKEL” te drukken.

Naast de artikelen kun je de pakketten van de rijschool instellen, dat kan pas als er artikelen in het systeem staan. Een pakket wordt gemaakt van meerdere bestaande artikelen. Als je pakketkorting wilt geven maak je een artikel aan met een minbedrag en voeg je deze toe aan het pakket, nu gaat er geld van het pakket af als je deze toevoegt aan een pakket.