INSTRUCTEUR TOEVOEGEN

Hoe maak ik een nieuwe medewerker aan?

Om een nieuwe medewerker aan te maken klik op het tabblad “GEAVANCEERD” ⇒ klik hierna op het kopje “Medewerkers” om deze uit te klappen. Hier zie je de verschillende subkopjes, klik hier op “Selecteer medewerker” om het overzicht van de medewerkers te krijgen ⇒ Druk nu op de groene knop linksonder om een nieuwe medewerker toe te voegen, in dit menu kun je aanvinken of de medewerker een instructeur is of niet. Druk na de gegevens te hebben ingevuld rechtsonder op opslaan.

De planning is het hart van je rijschool. Daarom hebben we er bij Autofox extra veel aandacht aan besteed. Klik hier voor meer info