Examenproducten

INSTELLINGEN

Examenproducten

Om de examenproducten te bekijken, aan te passen en toe te voegen ga eerst je naar “Organisatie”. In het kopje “Instellingen” zie je verschillende schermen met instellingen, klik op “Examenproducten” om de instellingen van de examenproducten te openen.

In dit scherm kun je een nieuw examenproduct toevoegen, of de bestaande examenproducten bekijken. Door op de groene knop “NIEUW EXAMENPRODUCT” linksonder in het scherm te klikken, voeg je een nieuw product toe.

Product kiezen uit CBR lijst; hier kun je de het product uit de CBR lijst kiezen als examenproduct.

Handmatig product aanmaken; hier kun je een handmatig een examenproduct invoeren als het gewenste product niet in de lijst van het CBR staat.