ONLINE MET U MEEKIJKEN

Hebt u een vraag over de rijschoolsoftware van autofox? Kunt u iets niet vinden? Of wilt u dat we even meekijken? Vraag om onze hulp op afstand. Via internet maken we dan verbinding met uw computer. Zo kijken we eenmalig mee op uw beeldscherm. In bijna alle gevallen bent u dan weer snel op weg.

GRATIS VOOR U ALS TROUWE KLANT

Deze hulp op afstand is voor u als trouwe klant van autofox helemaal gratis. Service van de zaak. Wilt u nu een sessie met hulp op afstand starten? Bel onderstaand telefoonnummer (op werkdagen).

ZO KIJKEN WE MET U MEE

Met Teamviewer krijgen we een veilige ‘meekijkverbinding’ met u. Zo zien we precies wat er met uw software aan de hand is. Of laten we u simpel zien waar u welke functie vindt. Na gebruik ziet u dat we de verbinding afsluiten. Daarmee stopt ook onze toegang tot uw computer.

Korte beschrijving over het gebruik van Teamviewer

Starten met Teamviewer

 1. Klik hierboven op een van de versies van Teamviewer.
  1. Als u met Internet Explorer werkt: Klik op “Uitvoeren” (dit staat eventueel onderin uw beeldscherm)
  2. Als u met Google Chrome werkt:Onderin uw scherm ziet u de download. Klik hier 2x op met uw linkermuisknop.
  3. Als u met Mozilla Firefox werkt:Ziet u een klein venster met een lijst. Klik in die lijst 2x op Teamviewer met uw linkermuisknop.
 2. U krijgt de vraag of u toestemming geeft zodat we kunnen meekijken. Klik dan op “Ja” of “Uitvoeren”.
 3. Nu verschijnt een klein blauw/grijs venster met gegevens bij “Uw id” en “Wachtwoord”.
 4. Geef ons die gegevens van “id” en “wachtwoord” door aan de telefoon.
 5. Als we de computer overnemen, verandert uw scherm misschien een beetje. Uw bureaublad wordt bijvoorbeeld zwart. Dit gebeurt zodat het beheer op afstand zo snel mogelijk gaat. Als we de sessie met Teamviewer stoppen, verandert uw beeldscherm weer in uw vertrouwde beeld.
 6. Als we de sessie stoppen, stopt het programma vanzelf. De verbinding is dan ook verbroken. Wij hebben dan op geen enkele manier meer toegang tot uw pc.