Dagelijks spreken we vele klanten van Autofox, van wie het overgrote deel heel tevreden is over onze diensten. Dit zijn volgens hen de 7 belangrijkste redenen om Autofox te gebruiken.

1. Het werkt makkelijk en soepel

Van onze klanten krijgen we terug dat Autofox gemakkelijk en soepel in het gebruik is. Dat is fijn om te horen, want daar hebben we ook extra veel energie in gestoken.

2. Het contact met Autofox 

We willen graag een benaderbare organisatie zijn die openstaat voor tips en opmerkingen van onze klanten. Daarom hebben we een eigen helpdesk die je steeds kunt bellen of mailen. We doen er alles aan op jouw ervaring nóg beter te maken.

3. De software wordt continu doorontwikkeld

Doorlopend werken onze programmeurs aan het verder verbeteren van de software, Daarom kun je rekenen op nieuw, handige functies die jouw werk als rijschoolhouder nog makkelijker maken.

4. Autofox werkt in de ‘cloud’

De oude software was gebonden aan de pc, de nieuwe software kun je altijd en overal op elk apparaat gebruiken. Een groot pluspunt voor onze klanten die veel onderweg zijn.

5. Het bespaart tijd

Behalve dat de software makkelijk in het gebruik is, bespaar je er ook veel tijd mee. Van onze klanten krijgen we te horen dat ze blij zijn dat ze veel handmatige handelingen niet meer uit te hoeven voeren.

6. De rijlesapp voor leerlingen

Autofox is slimme software voor je zaak, maar je leerlingen of cursisten hebben er ook wat aan. De rijlesapp houdt feilloos de voortgang van de lessen voor je klanten bij.

7. De maandelijkse kosten zijn laag

Last but not least. Je kunt al voor € 9,95 per maand beginnen met Autofox. En dan zijn je eerste 3 maanden ook nog eens gratis. Meteen maar even zelf proberen?

Probeer nu 3 maanden gratis!